avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vinzare cumparare,valabil sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vinzare cumparare,valabil sau nu

Buna seara,mama a murit acum un an,nu sa sa facut taxa de succesiune iar acum neam trezit ca tata a vindut pamintul cuiva fara sa ne anunte pe noi copii lui iar acest lucru la facut desi este de 85 de ani si nu este tot timpul in deplinatatea facultatilor mintale fiind alcolic.Ce putem face in acest caz pentru a opri s-au desfiinta acest act de vinzare cumparare.?Multumesc si o seara buna la toata lumea de pe acest forum.
Cel mai recent răspuns: vali_085 , utilizator 10:25, 3 Ianuarie 2012
sincer nu stiu exact dar are legatura cu legea notarilor. Este o chestie impusa de Uniunea Notarilor Publici. Vorbesc din experienta. Am achizitionat recent o garsoniera in Bucuresti si o casa in Calarasi. In ambele cazuri notarii au solicitat certificat psihologic si adeverinta de la medicu de familie in care se specifica clar ca vanzatorul nu este inregistrat cu afectiuni neurologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb intre frati stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua o intrebare daca puteti sa ma ajutati...dupa moartea tatalui nu am facut succesiunea suntem 4 frati o casa cu 6 camere intra in masa succesorala casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta tudora adrian tudora adrian va supun atentiei o situatie inedita. socrul meu este singur la parinti. tatal sau a decedat de mai multi ani, iar dupa decesul sau nu s-a facut nici o ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)