Buna seara,mama a murit acum un an,nu sa sa facut taxa de succesiune iar acum neam trezit ca tata a vindut pamintul cuiva fara sa ne anunte pe noi copii lui iar acest lucru la facut desi este de 85 de ani si nu este tot timpul in deplinatatea facultatilor mintale fiind alcolic.Ce putem face in acest caz pentru a opri s-au desfiinta acest act de vinzare cumparare.?Multumesc si o seara buna la toata lumea de pe acest forum.
Buna ziua,pamintul era o mostenire a tatalui de la parintii sai dar nu avea titlu de proprietate asupra lui.Cred ca si copii sai aveam ceva drept de acolo.Va multumesc si o zii buna.
Cred ca este vorba despre un teren extravilan arabil care nu este intabulat. Probabil acest teren se gaseste doar in Registrul Agricol la Primarie. In aceasta situatie nu se mai ajunge la cadastru si vanzarea se face direct in Primarie. Vanzatorului i se sterge de pe rol acea proprietate si este trecuta in Registru sub numele cumparatorului. Stiu ca suna aiurea dar este legal.
Tatal nu avea obligatia de a va intreba pe dvs. sau pe oricare dintre copii sau de a va cere acordul, era proprietatea lui si putea dispune dupa cum dorea de ea.