Eu si fostul meu sot, am fost amandoi patroni,si el a imprumutat de la banci bani,pt. a ridica firma,el s-a folosit de bani pt. firma eu doar am semnat, impreuna cu el. dar acum daca am divortat ,nu mai vrea sa-si plateasca datoriile la banci.Acum executorii ,actioneaza. Imi scoate propiri din salar. Jumatate din salar mi se duce acolo .Nu este corect, caci el s-a folosit de bani si eu am semnat. Iar daca el nu accepta sa-si plateasca datoriile ,eu acum sufar.Caci aproape tot salarul mi se duce la banci + pensia alimentara.Caci fetita a ramas la el ,din cauza financieri. El inca este patron , dar nu-i corect ca trebuie sa imi ieie si mie din salar ceea ce a imprumutat de la banci.Stiu ca semnatura , e semnatura.Dar cum pot sa fac sa pot demonstra ca el s-a folosit de bani? Si ca el nu a aceepta sa-si plateasca datoriile fata de banci? Eu sunt singura si nu mai fac fata sa mi se ieie din salar si propiri si pensia alimentara. Cum pot sa procedez ,ca macar propiriile sa se puna pe el? Sa pot demonstra ca nu a acceptat sa colaboreze sa-si plateasca datoriile? Ci a asteptat ca si mie sa-mi scoata din salar.A trecut 3 ani si nu avrut sa-si plateasca datoriile. Acum imi scoate si mie, dar nu pot sa traiesc asa, faptul ca platesc ceea ce eu nu sunt de vina, si pentru ca el inca este patron. va rog oferiti-mi urgent raspuns. Va multumesc.
Atata timp cat este o hotarare in acest sens si s-a trecut la executarea silita nu se poate face mai nimic.
Problema trebuia rezolvata in timpul procesului!
Nu am avut proces cu privire la firma. Procesul a fost doar cu privire la divort si custodia copilului. Si avocata pe care am avut-o nu mi-a spus nimic ce sa fac cu privire la firma. Acum nu stiu daca e prea tarziu, dar as putea face ceva, impotriva fostului meu sot, cu privire ca nu accepta sa-si plateasca datoriile si sa nu-mi scoata toata viata mie din salar. Pot sa fac ceva? Trebuie sa existe o solutie ,in care sa mai reduc din propiri si sa cada si pe el.
Nu puteti face nimic, calitatea de "patron" impune si obligatii. Societatea patronata si de dvs. a contractat credite care trebuie platite. Probabil ca creditorii nu au ce sa execute pe societate si cum este firesc se indreapta impotriva asociatilor, administratorilor.
In concluzie este corect sa va execute si pe dvs. dat fiind calitatea de asociat in societate, chiar daca numai ati semnat.
Buna seara!De ce nu v-ati gandit inainte de divort ca sunteti asociata la firma sotului?Incercati sa iesiti din firma,dati asociatul (fostul sot) in judecata,daca stati ca sa va intrebati ce este de facut pierdeti timpul,sfatuiti-va cu un contabil,un avocat,un jurist bun...
Doua probleme urgente.
loryely
Luna asta am fost data afara pe nedrept,ce trebuie sa fac? Am fost la itm,si a spus ca trebuie sa astept pana luna viitoare sa vedem ce face patroana ,daca imi ... (vezi toată discuția)
Ultimul mesaj
loryely
Va rog trebuie sa stiu ce trebuie sa fac.In data de 07-12-2011 mi s-a dat o hartie prin posta in care se spune ca avand in vedere rezultatele slabe in ... (vezi toată discuția)