avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ultimul mesaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ultimul mesaj

Va rog trebuie sa stiu ce trebuie sa fac.In data de 07-12-2011 mi s-a dat o hartie prin posta in care se spune ca avand in vedere rezultatele slabe in productie si mai ales pe linie de calitate ,vi se aduce la cunostinta ca incepand cu 31 decembrie 2011 vi se va desface contractul de munca. Ceea ce eu nu am semnat deloc,stiind ca nu-i adevarat.Dar in data de 21 -12-2011, mi-a dat Decizia in care scrie ca ,,mi-s-a desfacut contractul cu art. 65 -reducere de activitate -lipsa de comenzi " . si imi arata ca pana in data de 23-12-2011, s-a desfacut contractul de munca. Nici eu nu mai inteleg nimic ceea ce face patroana.Dar nu am semnat nimic caci nu am incredere in ea. si mai ales ca mi-a falsificat semnatura intr-o zi. Si de acea nu am semnat nimic. Ce sa fac? Cum sa procedez cu patroana in ianuarie. Si, iar a doua ,la proces nu s-a vorbit nimic cu privire la firma ,caci a fost un proces cu divort si cuscodia copilului. Iar avocata nu mi-a spus nimic ce anume trebuie sa fac. Si asa am pierdut. Si fostul meu sot este patron si a putut dovedi ca o poate intretine pe fetita, caci si-a trecut salarul de 60 de milioane si eu doar 6 milioane. Ce credeti cine a castigat-o pe fetita? Cel care a putut dovedi sau cel care nu a putu dovedi financiar? Iar in ziua de azi ,legile s-au schimbat mult. dar acum sper ca nu-i prea tarziu sa fac ceva impotriva fost. sot. ca el sa-si plateasca datoriile. ca nu toata viata mea ,sa mi sa scoata din salar, ceea ce s-a folosit de bani si eu doar am semnat. Oare chiar ,nu se poate face nimic? Nu exista legi si impotriva lui? Toata viata voi suferi din cauza mea ,ca am avut incredere in el? Chiar si executorul de la banci mi-a spus ca am fost nebuna ca am avut incredere in el. dar acum e prea tarziu. Tot ceea ce vreau sa stiu daca mai pot face ceva si eu ,impotriva lui, si sa nu profite de mine ,ca eu sa platesc toata viata ceea ce el s-a folosit. Va multumesc si astept raspuns ,pt. ultima oara ,faceti-ma sa inteleg ca mia am o speranta de a face ceva si impotriva lui si ca eu nu voi plati toata viata mea ca am avut incredere in el . La revedere.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:59, 29 Decembrie 2011
Cu privire la decizia de incetare a contractului individual de munca puteti formula contestatie. Conform art. 65 alin. 2 Codul muncii desfiintarea locului de munca trebuie sa fie efectiva si sa aiba o cauza reala si serioasa. Daca dvs. puteti demonstra ca nu este asa, ca ati avut rezultate, aveti castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua probleme urgente. loryely loryely Luna asta am fost data afara pe nedrept,ce trebuie sa fac? Am fost la itm,si a spus ca trebuie sa astept pana luna viitoare sa vedem ce face patroana ,daca imi ... (vezi toată discuția)
Vreau un raspuns daca se poate pana maine. loryely loryely Deci, am mentionat ca patroana m-a dat afara ,dar tot timpul imi spune ca imi face somaj, dar nu face. Eu mi-am facut toate actele ,dar imi mai trebuie hratia ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fost salariat adinuta _70 adinuta _70 Am angajat o persoana cu contract de munca pe o perioada determinata de 2 luni 10 noiembrie 2008-10 ianuarie 2009.. Dupa expirarea perioadei determinate ... (vezi toată discuția)