avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sindicat - confict de interes???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sindicat - confict de interes???

Salut,
de curând în societatea în care lucrez a fost înființat un sindicat. O nelămurire a mea este dacă exista un conflict de interes intre calitatea de membru al conducerii sindicatului (președinte, vicepreședinte) si deținerea unei funcții de conducere în companie (șef de departament, șef de secție.. etc). X-(#-o:O
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:27, 17 Octombrie 2008
Aveti dreptate. Numai ca in Codul muncii a mai scris si "precum si asimilatii lor...", ca sa poti sa inlelegi ce vrei sau ce-ti convine, ca in foarte multe legi din tara noastra.
Sunt curios cum vor decurge lucrurile cu motiunea. Va doresc sa castigati! Tineti-ne si pe noi la curent!
Succes!
Cred ca este vorba de art.4 din Legea nr.54/2003 ..... Legea nr.54/2004 se refera la aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2004 pentru ratificarea Addendumului dintre Guvernul României şi Comisia Europeană, semnat la Bucureşti la 18 noiembrie 2003, la Memorandumul de finanţare dintre Guvernul României şi Comisia Europeană referitor la Programul RO 9904 pentru restructurarea întreprinderilor şi reconversie profesională (RICOP), semnat la Bucureşti la 30 decembrie 1999 ;)

@elis:
Ca mai mereu, aveti dreptate: este Legea 54/2003. Important e ca si eu si interlocutorul meu stiam depre ce e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate presedinte de sindicat Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Un presedinte de sindicat retribuit (pentru aceasta calitate) poate fi si sef de departament in aceasi Soc Com de stat? Care este procedura (sau actul ... (vezi toată discuția)
Conducere sau executie ? mihaiu mihaiu Buna seara doresc sa stiu precis, daca functia pe care o ocup este de conducere sau de executie, pentru a cunoaste exact nr de zile legal necesare la ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea prin cumul de functii cozmadoina cozmadoina buna , as dori sa stiu daca un lider de sindicat poate sa ocupe functia de asistent sef de sectie la o unitate medicala? (vezi toată discuția)