avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nelamurire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nelamurire

Dar daca fac o pfa trebuie sa am calificare sau un atestat pt facut curatenie si nu prea se gaseste sa faci asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 13:52, 30 Decembrie 2011
In principu , se cer acte care sa ateste pregatirea profesionala a persoanei care doreste sa devina PFA .. in acest caz, nu cred ca sunt necesare astfel de acte , decat poate anumite cursuri de specializare in domeniu
[ link extern ]
atat va pot oferi ca informatie generala
ramane sa introduceti cuvantul "curatenie" , sa vedeti daca trebuie calificare sau NU
[ link extern ]
s-ar parea ca nu trebuie nici o calificare

:luck:
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Domeniu pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna seara, Doresc sa imi fac un PFA si as vrea sa stiu ce acte ar fi necesare. Vreau sa fac un PFA pe consultanta servicii IT. Sunt licentiat in economie ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua si La muti ani! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: sotul meu doreste sa isi deschida II sau PFA. 1. Care sunt diferentele intre cele doua ... (vezi toată discuția)