avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Confectionare si vanzare bijuterii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Confectionare si vanzare bijuterii

Sunt artist plastic. Confectionez bijuterii, artizanat, felicitari si as dori sa le pot vinde la diverse targur, expozitii . As dori sa stiu care este forma legala pentru a putea vinde si actele necesare.Va multumesc.
Munteanu Doina
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:30, 30 Decembrie 2011
cea mai simpla este sa faceti un PFA... Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce am nevoie pentru confectionarea si comercializarea produselor de artizanat danyab danyab Buna seara, am o pasiune pentru confectionarea produselor de artizanat si de ceva timp m-am gandit sa transform totul intr-o mica afacere. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Care e varianta potrivita, pfa sau alta forma costincr costincr Bun ziua, In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)
Artizan de bijuterii Petrescu1985 Petrescu1985 Buna ziua. In urma cu câteva luni am început sa confectionez bijuterii si bineînțeles ca m-am înscris si la târguri. Întrebarile mele sunt: 1. pot ... (vezi toată discuția)