avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viciu ascuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viciu ascuns

buna,
Am cumparat o motocicleta in vara acestui an, dupa o luna am avut un accident minor insa care a avut consecinte majore, spre bucuria mea nu am patit nimic insa s-a rupt sasiul(1000E). Dupa ce am fost la un service moto autorizat mi-au spus ca a fost sudat si ca nu trebuia sudat intrucat este extrem de periculos. Este clar un viciu ascuns al lucrului, intrebarea mea este ce sansa de castig am in instanta?
mentionez ca cei de la service imi pot elibera o nota de constatare care dovedeste acest fapt si am un contract de vanzare-cumparare incheiat valabil.
Doresc o actiune Estimatorie(nu redhibitorie).
Multumesc pt. raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:28, 30 Decembrie 2011
intr`adevar o astfel de actiune trebuie facuta... Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina second hand - vicii ascunse, lipsa catalizator Dorin_33 Dorin_33 Buna ziua, Am cumparat recent o masina de la o persoana fizica si am facut greseala sa nu o verific la atelier inainte de a o cumpara. Am dus-o dupa doua ... (vezi toată discuția)
Sunt fericitul câștigător al unei țepe de 17.000 de euro după achiziționarea unui autoturism în vara trecută. mă puteți ajuta cu niște sfaturi? alecsitu alecsitu Buna ziua, Dupa cum spune si titlu sunt fericitul castigator a unei tepe de 17.000 de euro dupa achizitionarea unui autoturism in vara trecuta a anului ... (vezi toată discuția)
Ajutor inselat Darius107 Darius107 Buna ziua am fost inselat zic eu cu o masina ... Am luat-o ce-i drept mai ieftina dar dupa ce am mers cu ea la service am constatat ca are numeroase piese ... (vezi toată discuția)