Buna ziua am fost inselat zic eu cu o masina ... Am luat-o ce-i drept mai ieftina dar dupa ce am mers cu ea la service am constatat ca are numeroase piese costisitoare de schimbat as vrea sa primesc banii inapoi , am vreo sansa in instanta chiar daca am facut contract de vanzare cumparare !?
Puteti incerca o actiune în rezolutiunea contractului de vânzare-cumparare pentru vicii ascunse, actiune redhibitorie se numeste.
Se mai poate sa solicitati si o reducere a pretului porportionala cu reducerea valorii acelui lucru datorata respectivului viciu, actiune estimatorie se numeste.
Ar fi util sa discutati inainte cu un avocat sa va evalueze sansele.
Si din punct de vedere al cheltuielilor cum este mai rentabil sa platesc avocat si sa ma judec nestiind daca o sa castig sau nu , sau mai degraba cu acesti bani sa repar masina !? Daca as avea vreo sansa sa castig 100% as merge in instanta dar daca nu am certitudinea asta mai bine sa fac masina zic eu ... Ce ma sfatuiti dvs !?
Mergeti sa discutati cu un avocat, ii prezentati exact situatia de fapt si o sa va evalueze sansele, nu va asteptati sa va spuna cineva ca o sa aveti sansa de castig 100%, asa ceva nu se poate.