avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont de card cu limita de credit acordata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont de card cu limita de credit acordata de banca

A venit o poprire pe un cont de card unde am o limita de credit. poprirea este din partea unui tert, limita de credit este acordata de banca . La momentul de fata limita acordata este de 10.000 lei, si a ramas neutilizata suma de 4000 lei . Poprirea este pe 15.000 lei . Intrebarea este daca poprirea va bloca cei 4.000 de lei neutilizati, avand in vedere ca practic suma nu este a mea ci face parte dintr-un credit acordat si netras. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:20, 3 Ianuarie 2012
da, va ridica acei bani si dvs trebuie sa-i returnati bancii.. asta este. mai bine dati tertului banii daca aveti de unde
avocatPetre a scris:

da, va ridica acei bani si dvs trebuie sa-i returnati bancii.. asta este. mai bine dati tertului banii daca aveti de unde

Este al treilea mesaj pe care vi-l citesc d-le avocat, al treilea complet gresit.
Nu se poate pune poprire pe limita neutilizata din credit. Ar insemna practic ca banca acorda un credit fara ca clientul sa il solicite.
Daca vi se pune poprire pe acea suma, d-le, sa faceti contestatie la executare si sa chemati si banca in judecata.
Erata, limita neutilizata de pe o descoperire pe cont/card bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit ContSters268112 ContSters268112 am un card de credit din acela de 3 salarii.practic de fiecare data cand il folosesc ma imprumut de la banca.intrebarea mea e daca in cazul in care am datorii ... (vezi toată discuția)
Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Kruk poate pune poprire pe cardurile de credit ( de cumparaturi ... KmMihai KmMihai Kruk poate pune poprire pe cardurile de credit ( de cumparaturi ? Daca da , in ce conditii. Multumesc (vezi toată discuția)