avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca - timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca - timp partial

Buna ziua!

Un salariat are 2 contracte de munca la 2 firme, de 2 ore, respectiv 4 ore/zi.

Retinerile din salariile brute aferente acestor contracte sunt aceleasi? Adica, de exemplu plateste somaj, pensii, sanatate pt ambele contracte?

De asemenea, activitatea prestata in temeiul celor 2 contracte constituie vechime in munca?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 3 Ianuarie 2012
Pot fi acordate nu inseamna restrictie ...
"Pot fi acordate" nu inseamna restrictie desigur,dar "numai"(ceea ce am subliniat in text)imi indica faptul ca am de-a face cu o limitare(restrictionare)..
Textul de lege nu prevede nicio limitare in acest sens ...atata timp cat nu este o norma absoluta sau imperativa partile pot deroga de la el , fara nicio restrictie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de baza Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA \"In privinta Cumulului de Functii mai exista o modificare importanta efectuata de Codul Muncii 2011. Art. 35 alin.3 din Codul Muncii vechi a fost abrogat. ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu de odihna si bonuri de masa anadraghici anadraghici buna ziua am si eu o rugaminte, la un contract de munca de 4 ore pe zi de cate zile de concediu de odihna beneficiezi si unde scrie in condul municii sau in ... (vezi toată discuția)
Functia de baza irina34 irina34 Legat de abrogarea art. 35 alin.(3) din Codul muncii privind obligatia salariatului de a declara functia de baza, am cateva nelamuriri: 1. Asta inseamna ca ... (vezi toată discuția)