Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru "detinatorii" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea rugaminte: ne poate lumina cineva si pe noi cu o explicatie completa legata de cum se poate schimba codul CAEN asociat unui PFA? Am facut un lucru asemanator pentru un SRL, dar nu cred ca e acelasi lucru si pentru PFA (nu e nevoie de hotarare AGA, etc).
am si eu aceeasi problema. Nu cred ca trebuie depusa 220 pt ca cei cu norma de venit nu o depun (sau cel putin nu o depuneau in 2011). Poate 070 pt schimbare de caen.
salutare. sunt PFA in sistem real si am o curiozitate: daca schimb CAEN-ul pot trece la norma de venit chiar daca nu am 2 ani de activitate in sistem real?
Revenind la subiect: am fost la RC si mi-am schimbat codul CAEN. Ce urmeaza acum din punctul de vedere al finantelor? Ce declaratii trebuie depuse? Din cate am inteles de la un domn (nu foarte binevoitor de pe acolo) trebuie depuse declaratiile 220 si 070 impreuna cu o cerere pentru schimbarea codului CAEN si in evidentele lor... Este adevarat?