avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie mesaje sms
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie mesaje sms

PRIMESC msg care te scoate din sarite nu sint de amenintare trimise pe cartela priprei daca il reclam acea persoana la politie poate sa ii faca ceva.
INTR-UN msg mia scris ca ma reclama la ITM ca lucrez la negru ce se poate face in final sa schimb nr de tel.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 22:56, 1 Ianuarie 2012
Schimbati numarul de telefon si angajati-va cu contract. Nu faceti decat sa incurajati munca la negru.
Dupa cum este formulata prima postare, mie nu imi este clar daca lucreaza la negru ca si persoana fizica sau daca are o firma care permite munca la negru :)) , cat despre ...
Schimbati numarul de telefon
... si cu asta ce-am facut??? (era o replica dintr-un scheci de pe vremea lu' Ceasca).

Sfat pentru amalia: dati mesajele pe mute si ignorati-le, ...persoana care va iubeste o sa se plictiseasca daca nu ii impartasiti dragostea.
Daca va schimbati numarul de telefon, persoana care va iubeste o sa realizeze ca a avut succes si va cauta sa va gaseasca si al 2-lea numar de telefon :)) spre disperarea dumneavoastra.

Later edit:
Bafta
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2012
ContSters230435, utilizator
Nu sunteti obligat sa le dati importanta tuturor mesajelor pe care le primiti.
Totusi ,daca nu sunteti in legalitate in ceea ce priveste munca prestata , aveti posibilitatea sa va angajati cu forme legale pentru a nu da motive unor persoane sa va abordeze in acest fel.
Daca reclamati la politie , este posibil , daca se vor intreprinde cercetari mai amanuntite, chiar sa se afle adevarata sursa a veniturilor dvs , mai ales daca persoana pe care o reclamati cunoaste destule amanunte in legatura cu activitatile prestate de dvs.
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2012
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si hartuire ContSters13655 ContSters13655 De acum 2 saptamani primesc mesaje de amenintare de la un domn si de la o doamna(sot si sotie), in care mi se cere sa incetez sa-i mai sun si sa-i mai deranjez ... (vezi toată discuția)
Santaj, hartuire? YoanaY YoanaY Buna ziua, ma confrunt cu o problema care imi creeaza mari dificultati in familie. Parintele meu a primit un mesaj de pe o cartela recent cumparata, activata ... (vezi toată discuția)