avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptie delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptie delapidare

ACUM CCA 5 ANI AM LUCRAT IN FUNCTIA DE CASIER VALUTAR SI AM PLECAT LA MINE CU O SUMA DE BANI PE CARE AM PIERDTUTO,AM FOST DAT AFARA SI MI-AM LUAT ANGAJAMENTUL IN FATA LOR CA AM S-O ACHIT DAR NU AM FACUT ACEST LUCRU.LA ORA ACTUALA S-A FACUT O PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MEA SI ASTEPT SA AM PRIMA INFATISARE LA TRIBUNAL.
OBS-EU AM ACHITAT CATEVA RATE IN ULTIMUL TIMP.
LA CE MA POT ASTEPTA?!
PLANGEREA ESTE FACUTA PT INFRACTIUNEA DE DELAPIDARE.
VA MULTUMESC:">
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:35, 2 Ianuarie 2012
ce dovezi au ?
aveati carte de munca ?
s-a facut vreun act in momentul in care ati plecat cu banii ?
Aveti antecedente? Despre ce suma era vorba?
Cf. art. 74 indice 1 Cod penal ( introdus recent prin Legea 202/2010 "mica reforma"), daca acoperiti integral paguba, pana la solutionarea cauzei in prima instanta, daca prejudiciul este mai mic de 100.000 euro, puteti scapa cu amenda.
Daca nu, pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 15 ani daca fapta nu are consecinte deosebit de grave, pt ca atunci inchisoarea este pana la 20 ani.
E posibil sa luati cu suspendare, depinde si de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu legea aledical aledical Am savirsit o fapta penala delapidare in 2006-2009 in 2010 m-am autodenuntiat . firma a depus plingere penala am fost chemat la politie in septembrie 2010 de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa delapidare andreea2003 andreea2003 buna ziua, indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari: - am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe ... (vezi toată discuția)
Delapidarea -speta bogdan12 bogdan12 buna ziua, Pana in luna decembrie a anului trecut am lucrat ca agent de vanzari directe la o firma de telecomunicatii. Am facut cerere de incetare a ... (vezi toată discuția)