avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire apartament de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire apartament de la parinti

Buna ziua. As dori un raspuns la intrebarea mea. Parintii mei au un apartament proprietate personala. Intrebarea mea este daca, pentru a-l mosteni, este necesara incheierea unui testament, act de vinzare-cumparare, sau alt act, in cazul in care eu, locuiesc de ceva vreme in strainatate.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2008
hedonia, utilizator
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 11:02, 17 Octombrie 2008
Pentru a-l moşteni este nevoie, în primul rînd, de voia celui de sus. Doar el decide cînd.

Dacă sunteţi unicul copil, nu e nevoie de nimic. Îl veţi moşteni în totalitate, atunci cînd va veni vremea. Indiferent de locul în care vă veţi afla.

Liviu S.Bordaş
themis a scris:

Pentru a-l moşteni este nevoie, în primul rînd, de voia celui de sus. Doar el decide cînd.

Desigur, aveti dreptate. Am formulat eu intrebarea putin mai stingace. Va multumesc insa pentru raspuns.
Raspunsul dumneavoastra este valabil si in cazul in care mostenitorul nu mai detine cetatenia romana?
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2008
hedonia, utilizator
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament alina1234545 alina1234545 Buna ziua, numele meu este Alina si va cer un sfat in legatura cu un testament: "' X "" este vaduv, si are 3 copii, 2 copii "" A si B"" din prima ... (vezi toată discuția)
Art 14 - legea 31 InaBurada InaBurada Am intampinat o problema la infiintarea unei societati... Vrem sa infiintam un SRL, cu asociat unic o persoana juridica germana. Persoana juridica germana ... (vezi toată discuția)
Mostenire inatacabila freeanifer freeanifer Buna ziua, Vreau sa las impreuna cu sotia , ca mostenire , toate bunurile pe care le posed , apartament , masina etc numai uneia din cele 2 fiice majore pe ... (vezi toată discuția)