avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe conturi

Doresc sa va intreb daca dupa ce am predat o masina cumparata in leasing pt care am achitat avans plus un an jumate de rate a cate 230 euro,este normal ca firma de leasing sa faca poprire pe conturi?Mentionez ca masina a fost cumparata pe baza de buletin,a fost predata cu acte de predare-primire,ei cer o suma de 1900 ron dupa doi ani de la predare
Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 13:28, 3 Ianuarie 2012
Fara a cunoaste contractul de leasing nimeni nu poate aprecia daca au sau nu dreptul de a va bloca contul bancar sau o alta sursa de venit supus executarii silite.
probabil ca ati inapoiat masina inainte de terminarea contractului si suma de 1900 ron reprezinta diferenta intre suma pe care trebuia sa o incasese de la dvs si suma cu care au reusit sa vinda masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont dupa predare masina leasing Cocollino Cocollino Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent Iata despre ce este vorba : in Martie 2010 mi-a fost ridicata masina luata in leasing pt restana a 3 rate la ... (vezi toată discuția)
Somati executare IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua In anul 2006 am incheiat ca persoana fizica un contract de leasing auto pe o perioada de 5 ani. Am achitat un avans de 20000 lei si un numar de 26 ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar melk1 melk1 Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)