avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgenta-neplata pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgenta-neplata pensie

buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in italia traieste cu un italian are si un copil de 3 luni nu are bani sa plateasca ce sar putea intampla face puscarie multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:57, 4 Ianuarie 2012
Abandonul de familie se pedepseste in cazurile prevazute de art. 305 CP, la lit. a) si b) cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda, iar in cazul prevazut la lit. c) cu inchisoare de la 1 la 3 ani sau cu amenda.

raspunsul este DA
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
In acest caz, este vorba de REA CREDINTA?? Daca femeia nu are venituri, o intretine noul partener, a platit constiincios pana a avut venituri-unde este reaua credinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara irinaiza irinaiza buna .ma numesc irina si as avea si eu o intrebare .fostul meu sot de cetatenie turca cu domiciuliul stabil in bucuresti nu mia mai platit pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)
Abandon familial Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu cand anume poate fi cineva reclamat pentru abandon familial si care sunt conditiile declararii acestuia? (vezi toată discuția)
Abandon de familie ... ralu_2008 ralu_2008 spuneti-mi, va rog, reaua credinta in cazul unui abandon de familie se intruneste numai daca cel obligat la plata sumei cu titlu de intretinere obtine venituri ... (vezi toată discuția)