In cazul desfiintarii unui post in cadrul unei societati, cat timp nu se pot face angajari pe postul respectiv? Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare cat mai explicit (am intrebat si la somaj si nu au stiut ce sa imi raspunda).trebuie sa existe o perioada in care sa nu am voie sa fac angajari (cei de la somaj m-au indrumat catre ITM dar nu am avut timp sa ajung)..astept un raspuns cat mai repede...va multumesc
In cazul c.i.m. incheiate pe durata determinata, acesta va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat (art.56 alin.1 lit.i C.mun.).
Astfel, daca durata c.i.m. expira pe data de 30.11.2012 - de xemplu, atunci aceasta este data incetarii raportului de munca .. REVISAL-ul se poate completa si transmite si inainte de aceasta data.. legea prevede sanctiuni pentru netransmiterea in termen...
d) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. i) se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca;
Legea nu specifica ca data incetarii este zi lucratoare sau nelucratoare. Se poate transmite si in ziua lucratoare anterioara incetarii c.i.m.
Buna ziua, am o angajata care este in crestere copil pana in data de 12.12.2012.As vrea sa stiu cand se face transmiterea revisalului cu reluarea activitatii?Inainte de reluarea activitatii sau in ziua in care isi reia activitatea?
buna ziua!in legatura cu revenirea mamei din CIC, am inteles ca in termen de 5 zile calendaristice trebuie sa fac o notificare catre agentia unde si-a depus dosarul pentru crestere copil.unde ar trebui eu ca si angajator, sa depun aceasta notificare?Va rog frumos imi puteti da mai multe detalii privind acest aspect?
Revisal probleme
dumi32
Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)