In cazul desfiintarii unui post in cadrul unei societati, cat timp nu se pot face angajari pe postul respectiv? Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare cat mai explicit (am intrebat si la somaj si nu au stiut ce sa imi raspunda).trebuie sa existe o perioada in care sa nu am voie sa fac angajari (cei de la somaj m-au indrumat catre ITM dar nu am avut timp sa ajung)..astept un raspuns cat mai repede...va multumesc
In acest caz, fie se face modificare din nedeterminata in determinata .. fie se inceteaza respectivul c.i.m. si se va incheia unul nou pe durata determinata...
buna ziua!as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu o problema, si anume cu revenirea mamei din crestere copil cu o luna mai devreme.se procedeaza la fel si pentru si pentru 2 ani si pentru 1 an de crestere copil?va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez si ce acte ar trebui sa intocmesc pentru aceasta procedura.?
Revisal probleme
dumi32
Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)