In cazul desfiintarii unui post in cadrul unei societati, cat timp nu se pot face angajari pe postul respectiv? Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare cat mai explicit (am intrebat si la somaj si nu au stiut ce sa imi raspunda).trebuie sa existe o perioada in care sa nu am voie sa fac angajari (cei de la somaj m-au indrumat catre ITM dar nu am avut timp sa ajung)..astept un raspuns cat mai repede...va multumesc
o intrebare: am notificat 4 persoane ca sunt in preaviz 20 zile(restructurare de post - art. 65(1)).In aceasta perioada de preaviz acestia pot veni la serviciu doar 4 ore pe zi?este legal?va rog astept un raspuns cat mai urgent.
Daca acest lucru este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia , atunci acestia pot veni in perioada de preaviz doar 4 ore/zi ...
De asemenea, angajatorul are posibilitatea de a instiinta pe salariat daca este sau nu necesara prezenta acestuia la munca pe perioada de preaviz , fara a-i afecta drepturile salariale.
Buna ziua! am un angajat care iese la pensie pentru incapacitate de munca,nu stiu ce acte trebuie sa ii dau eu pentru pentru depunerea dosarului la Casa de Pensii?Eu i-am facut decizia de incetare cu art.55 lit. b,as vrea sa stiu daca este corect acest articol.il afecteaza cu ceva acest articol la Pensii?
Revisal probleme
dumi32
Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)