avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

sunt angajata la o firma de jocuri de noroc si as vrea in vara sa plec intr-un internship in strainatate pentru 3 luni. la ce perioada de concediu fara plata as avea dreptul? au voie cei din conducere sa ma concedieze cat timp sunt in concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: ligadiangeli , utilizator 15:35, 3 Ianuarie 2012
Deoarece concediul fara plata este un caz de suspendare a CIM cu acordul partilor,
nu poti fi concediata in aceasta perioada (de suspendare).
Numarul de zile de concediu fara plata la care ai dreptul le gasesti in regulamentul
intern si contractul colectiv de munca aplicabil.
Dar... mare atentie: sa depui cererea cu ceva timp inainte (ideal ar fi sa discuti
problema cu seful) si sa nu pleci pana cand nu primesti un exemplar din decizia de
suspendare a CIM. Si sa te intorci la timp - fara nici o zi intarziere !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara? crisana crisana Buna ziua,vreau sa va intreb daca fac cerere de concediu de odihna cu zilele in avans(pentru concediu de maternitate)ii dau numar de inregistrare iar sefa nu o ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar spidy spidy salutare am tot citit aici pe forum despre concediu fara salar dar nu am gasit ceva ce sa ma ajute pe mine.Mama mea lucreaza in cadru unui spital municipal din ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata.....suspendare.... mili1976 mili1976 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.O salariata in data de 1.septembrie 2008 a solicitat concediu fara plata pentru o perioada de 90 de zile iar ulterioar ... (vezi toată discuția)