avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiunea de 30 de ani, daca nu am depus cerere la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiunea de 30 de ani, daca nu am depus cerere la Lg. 18/1991 ºi la Lg.247/2005

Nu am depus cerere pentru revendicarea unui teren, nici la Legea nr.18/1991 şi nici la Legea 247/2005, credeţi ca aşi putea merge în instanţă cu o actiune in uzucapiune, sunt intrunite toate condiţiile posesie continua, neintrerupta, netulburata, publica si sub nume de proprietar.Pe cine să chem în judecată? terenul este la sat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:21, 2 Ianuarie 2009
LA MULTI ANI !
Puteti formula o actiune in constatare a dreptului de popietate pe care o puteti dovedi cu inscrisuri si cu martori .
Chemati in judecata Consiliul Local si Primaria in raza careia se afla terenul respectiv. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate prin uzucapiune predacamelia86 predacamelia86 AM CUMPARAT ACUM 33 DE ANI O CASA CU TEREN, CURTE SI TEREN INTRAVILAN DE LA O BATRANA CARE NU AVEA SOT ,COPII SI CARE A DECEDAT . TERENUL TOTAL ESTE DE 3000 m2 ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pentru teren detinut fara acte de proprietate obrijanu obrijanu Buna seara! Detin din 1970 suprafata de teren de 1200 mp., act de proprietate am doar pentru 1000 mp, pentru care am platit mpozit, Pentru diferenta de 200 mp ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta gratuita alina cristi alina cristi Buna dimineata! as avea si eu o nelamurire la care va rog frumos sa imi dati un raspuns Societatea noastra are dat in folosinta gratuita si pe termen ... (vezi toată discuția)