avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S.O.S. - As vrea sa ma inlocuiasca cineva la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S.O.S. - As vrea sa ma inlocuiasca cineva la locul de munca, nu stiu cu cat sa-l platesc

Buna seara,o problema de familie ma obliga sa ma deplasez in Canada pentru 2 luni,-am o nepotica nascuta de curand-avand in vedere ca nu am vacanta si la mica intelegere imi gasec un inlocuitor,as dori sa stiu cat ar trebui sa platesc pe cineva sa imi tina locul,la plata cu ora , persoana respectiva are 33 de ani vechime si gradul I.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:25, 4 Ianuarie 2012
Unde sa va tina locul? :-/

Sa va traiasca, nepotica!
Cred ca sunteti un cadru didactic, nu?

Nu puteti decide dvs. cine sa va inlocuiasca, decide ISJ si scoala. Vorbiti cu directiunea si vedeti ce puteti sa faceti, ori va luati concediu fara plata ori suspendarea contractului
Sa va calculeze contabila scolii, cf. art. 10 din Legea 63/2011.
Aveti grija sa scrieti in cerere perioadele punctual, iar daca va intra si ceva din vacanta, sa fie inregistrat concediu.
Stiti ca suplinirea se retine din concediu, nu?!;)
Drum bun si sa fie sanatoasa bebe!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea restantei concediului de odihna in invatamant ionut_darius ionut_darius Sunt secretar al unei scoli si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - la 01.09.2010 s-a transferat la unitatea noastra scolara, prin restrangere de activitate, ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Care este statutul contr.munca daca este titular in doua scoli completeanza norma in a treia scoala,pe perioada de un an scolar? , alb_gabi alb_gabi Un cadru didactic titular in doua scoli Gr.Sc.\"Grigore Moisil\" Deva - 1/2 norma si C.T.Energetic Deva -1/2 norma, ramane fara norma de la Grigore Moisil si ... (vezi toată discuția)