avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparare produs - vreau sa il returnez
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparare produs - vreau sa il returnez

Buna seara.
Imi cumpar azi o bluza, ajung acasa si realizez ca nu o mai vreau, nu prezinta nici un defect, insa nu o mai vreau. O pot returna vanzatorului solicitand sa primesc banii inapoi ??? In cat timp ? IN BAZA CAREI LEGI ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:23, 4 Ianuarie 2012
Nu exista nicio lege in sensul acesta - ati spus ca produsul nu are niciun defect, nu puteti cere banii inapoi. Totul depinde de ''politica'' magazinului respectiv in privinta returnarii produselor - motivul nu imi mai place functioneaza doar la comertul online.

Incercati sa o schimbati cu alt produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - returnare produse fara niciun motiv serios flori_09 flori_09 Buna ziua , am si eu o intrebare si va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Un client poate returna un produs cumparat daca produsul nu are nici un defect? ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
In cit timp pot returna o pereche de cizme? Angelinne Angelinne Am achizitionat acum 4 zile o pereche de cisme care au fost ultima pereche si expusa in magazin ...si ajunsa acasa mi-am dat seama ca era probabil ... (vezi toată discuția)