avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere contract munca pt pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere contract munca pt pensie

Buna ziua,
In Noiembrie 2011 am depus actele la Casa de Pensii sector 3 pentru pensie de invaliditate gradul 1. Am primit prin posta o adresa de la CNPAS in care mi se solicita ultima zi lucrata. Eu inca mai lucrez. Intrebarea este: trebuie sa-mi fac lichidarea? ; si cum prin demisie?. Fetele de la personal din societatea noastra nu stiu procedura iar firma externa care se ocupa de probleme de personal nu lucreaza in aceasta perioada.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 5 Ianuarie 2012
Daca aveti gradul I de invaliditate, atunci cum mai lucrati ? .... Invaliditatea de gradul I se caracterizeaza prin pierderea totala a capacitatii de munca, a capacitatii de autoservire, autoconductie sau de orientare spatiala, invalidul necesitand ingrijire sau supraveghere permanenta din partea altei persoane
Cu greu si cu intelegerea conducerii. In plus am o munca de birou.
Ceea ce faceti dvs este o ilegalitate... ar trebui ca data ultima de munca sa fie ultima zi de concediu medical acordat sau eventual data cand vi s-a emis decizia de incadrare in gradul I de invaliditate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ContSters79066 ContSters79066 O persoana care este pensionata pe caz de boala, gradul II invaliditate, din M.Ap.N. poate sa lucreze 4 ore la o firma privata cu carte de munca? (vezi toată discuția)
Pensionare medicala ionelia63 ionelia63 Fiind pensionata medical gradul 2 invaliditate pot avea si pfa? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! danbucur70 danbucur70 Care este legea in care se specifica cumul de venituri la nevazatori....???mi-a spus de la asociatia de nevazatori ca am dreptul sa primesc oricate venituri pe ... (vezi toată discuția)