avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tichete de calatorie CFR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tichete de calatorie CFR

Se mai acorda tichete de calatorie cu trenul pentru pensionari in anul 2012?
Multumesc.

LA MULTI ANI 2012!
Cel mai recent răspuns: vikky , utilizator 11:20, 6 Ianuarie 2012
Peste 4,5 milioane de pensionari primesc tichetele de calatorie cu reducere de 50 la suta pana cel tarziu in februarie, odata cu plata pensiilor, a anuntat, marti, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).
Potrivit Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, toti cei aproximativ 4.537.000 de pensionari aflati in evidenta Casei Nationale de Pensii Publice precum si cei aflati in evidenta Caselor Sectoriale de Pensii vor primi, ca si in anii precedenti, tichetele de calatorie, cu 50% reducere din costul acestora.

mediafax.ro
1. Au anuntat la TV ca le vom primi in februarie 2012 (!?).
2. Popate ne amana asa, din luna in luna, pana vom uita de ele.
Multumesc foarte mult pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Va doresc un an bun cu sanatate,impliniri,realizari profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de calatorie PMIMI PMIMI Observam ca nimeni nu intreaba unde sunt tichetele noastre de calatorie pentru anul 2013. Daca aveam nevoie de bilete de tren pentru o statiune de tratament in ... (vezi toată discuția)
Bilete calatorie pentru pensionari morosanucarmen morosanucarmen Va rog sa-mi spuneti daca pensionarii mai beneficiaza de bilete de calatorie cu reducere 50% pe CFR si auto. Sotul/sotia care NU este pensionar/a, poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, din februarie am luat un ajutor de la casa de pensii pentru 6 luni de 1077 lei pe luna, am o ... (vezi toată discuția)