Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dumneavoastra daca se poate sa ma ajutati cumva in urmatoarea privinta: nu mi-am primit salariile restante din lunile:aprilie,mai,iunie 2011 cu indemnizatia de concediu si actele personale de la fostul loc de munca.
Am sunat si dat emailuri si nu am nici acum un raspuns concret,am depus plangere la ITM referitor la acte.
Am trimis notificare scrisa catre fostul angajator(este un francizor al unui renumit brand care se ocupa cu comercializarea mobilierului din Grecia) prin recomandata postala cu confiirmare de primire si iar nici un raspuns.
A trecut jumatate de an si nu mi-am recuperat drepturile ,va rog sa ma invatati ce ar trebui sa fac sa solutionez cat mai repede.
Nu stiu exact cum sa fac ,dar as dori sa il dau in judecata pe fostul angajator dar vesnica problema sunt banii pe care nu ii am si nu stiu exact cum trebuie sa fac aceasta actiune in instanta si v-as ruga daca ma puteti ajuta; de fapt daca ne puteti ajuta ca in situatia mea mai sunt si alte colege.
Cum spuneam mai sus ,am depus reclamatie la ITM si mi-au spus sa il dau in judecata dar la toate cunostintele mele avocati mi-au cerut bani si nu am de unde,iar plus de asta stiu sigur ca nu au fost achitate toate darile catre stat de catre firma respectiva,nici macar comisionul catre ITM nu a fost achitat din cate am luat la cunostinta in mometul in care am fost la dansi la sediu,iar de noi fosti angajati isi bate in continuare joc,nu putem intra in posesia drepturilor ce ni se cuvin de drept.
Va rog din suflet sa ma ajutati ca sa nu mai existe si alti angajati in pielea noastra!
Multumesc pentru raspuns.
O zi buna.
da ,este vorba de salariile din ultimele luni inainte sa imi dau demisia sa plec,numai ca firma respectiva in momentul de fata nu are nici o incasare ,iar administratorul este o doamna pe care nu am vazut-o niciodata ,iar domnul nostru director general este cel care s-a ocupat de salariati ,iar in momentul de fata nu imi raspunde la telefon,email si nu stiu ce sa fac
In principiu, era vorba despre altceva .. vorbeam despre faptul ca nimeni nu va poate garanta ca veti castiga litigiu , chiar daca este vorba despre neplata salariilor , iar jurisprudenta in majoritatea litigiilor a dat castig de cauza salariatilor .....
Loc de munca
nicoleta89
Buna ziua!Am si eu cateva intrebari la care sper sa mi se poata raspunde.Mama mea a avut acelasi loc de munca timp de 30 ani ,insa in ultimele 5luni salariul ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca
vinerica
Buna ziua!
Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca?
Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Demisie
ninelionutz
buna ziua.am nevoie de o indrumare cine ma poate ajuta,pe scurt problema:timp de 2 ani am lucrat la aceasta firma care nu a platit nici un fel de taxe la ... (vezi toată discuția)