Buna ziua!Am si eu cateva intrebari la care sper sa mi se poata raspunde.Mama mea a avut acelasi loc de munca timp de 30 ani ,insa in ultimele 5luni salariul nu i s-a mai dat si a fost nevoita sa plece intr-un alt loc de unde a fost data afara.Salariul nici acum nu l-a primit, iar directorul nici nu vrea sa-i vorbeasca.Conform viramentelor "inexistente"facute de catre firma pe cardul ei justifica faptul ca nu a primit salariul, insa pe adeverinta de salariat in momentul in care a plecat era mentionata primirea salariului.Ce e de facut in acest caz?o reclamatie la ITM ar rezolva ceva sau ar fi nevoie si de avocat?
Incercati si cu o sesizare la ITM daca nu se rezolva se adreseaza instantei. Fiind litigiu de munca nu plateste taxa de timbru . Daca va angaja un avocat va trebui sa achite onorariul acestuia pe care il poate solicita de la angajator drept cheltuieli de judecata, daca are castig de cauza.
Nu are cum sa se mentioneze in adeverinta de salariat primirea salariului ... in cuprinsul acesteia este mentionat salariul avut pe durata angajariii ...
Pentru neplata salariului mama dvs se poate adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata - Tribunalul in raza caruia are domiciliu.
Sesizarea la ITM se poate face prin depunerea ei la registratura institutiei , prin trimiterea acesteia online sau prin posta cu confirmare de primire. ITM-ul poate constata neplata salariului , dar nu-l poate obliga pe angajator sa plateasca.
Daca se va decide sa actioneze in instanta pe fostul angajator, mama dvs poate apela la un avocat - nefiind obligatoriu acest lucru - , onorariul platit acestuia putand fi recuperat sub forma cheltuielilor de judecata de la fostul angajator, dar numai in cazul castigarii litigiului.
Litigii de munca
vinerica
Buna ziua!
Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca?
Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)