avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... efectuarea preavizului in cazul demisiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

efectuarea preavizului in cazul demisiei

Lucrez la o spalatorie ecologica in functia de agent vanzari, ptr. ca am gasit un loc de munca mai bun, ieri mi-am dat demisia. angajatorul mi-a acceptat-o si mi-a cerut sa efectuez preavizul de 20 de zile legal.astazi cand am ajuns la munca mi-a spus ca azi o sa lucrez la calandru(utilajul unde se calca rufele).intrebarea mea este: daca este legal ca in perioada preavizului, angajatorul sa ma puna sa lucrez cu totul altceva decat incadrarea pe care am avut-o in cadrul societatii.Mentionez ca nu am nici un fel de calificare sau competente in ceea ce priveste folosirea acestor utilaje dintr-o spalatorie. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 4 Ianuarie 2012
Nu, nu este legal sa va schimbe locul si specificul activitatilor in timpul preavizului.
Nu exista nicio interdictie in sensul acesta .. locul de munca si functia pot fi modificate numai cu acordul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara perioada de preaviz MPSimona MPSimona Buna ziua, Am o problema delicata. Lucrez intr-o firma de 1 an si cateva luni. In CIM sunt lucrator comercial. Am o sefa (director magazin) cu care nu ma ... (vezi toată discuția)
Am o dilema Matei Alexandru Viorel Matei Alexandru Viorel Tocmai ce am absolvit liceul. Am luat si examenul de bacalaureat, iar acum intentionez sa ma angajez la o spalatorie auto pentru a face niste bani. Am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu elenaaniculaesei elenaaniculaesei buna ziua.am fost azi la firma care am lucrat ca sa intreb cum o sa recuperez bani iar cand am intrebat de bani mi sa spus ca inca lucrez la firma si ca ... (vezi toată discuția)