avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... o persoana poate fii bagata in 2 locuri la intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

o persoana poate fii bagata in 2 locuri la intretinere?

prietenul meu s-a mutat pentru 2 luni la mine,el fiind in continuare la intretinere in blocul unde locuia.trebuie sa plateasca intretinere si aici sau daca locuim in acelasi sector e scutit platind intretinerea la un alt imobil?
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 21:05, 4 Ianuarie 2012
Sa faca cerere pentru a fi scos de la fostul domiciliu si sa ramana ca platitor doar aici unde locuieste practic.
... sa fie platitor, asa cum zice dl neagu, dar tot printr-o cerere catre presedintele asociatiei tale, cu specificatia pentru cele doua luni care sta la tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzorul nu accepta sa scot o persoana de la intretinere irina_alexandra irina_alexandra Am cumparat de curand un apartament, la 2 zile dupa ce m-am mutat am depus o cerere la administratie prin care speficicam ca la apartamentul meu va locui o ... (vezi toată discuția)
Poti locui fizic in doua locatii?.. Dany101 Dany101 Revin si eu cu o intrebare poate administratorul sa treaca la intretinere pe cineva, problema este in felul urmator, fratele meu a s-a apucat de o curatenie ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar a2ioio a2ioio Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca ... (vezi toată discuția)