Nu stiu de unde ati inteles dvs asa ceva ... angajatorul are posibilitatea sa emita o decizie prin care sa numeasca o alat persoana acare sa se ocupe de REVISAL pe perioada cat persoana desemnata initial nu poate sa-si indeplineasca aceaste atributii .. legea nu prevede niciun fel de calificare sau studii pentru o astfel de persoana ...
Si persona pe care o desemnez nu este dintre cei angajati in firma? Banuiesc ca nu vreti sa-mi spuneti sa mai inchei un contract si cu o alta persoana autorizata , cand am deja o persoana desemnata care a avut tupeul sa isi ceara dreptul la concediu legal tocmai acum...
Cand emiteti asemenea raspunsuri , dvs ati facut cunostinta cu revisalul? Chiar oricine poTe asa peste noapte sa-l utilizeze.... Chiar asa ne-am prostit ? Nu vi se pare absurd , si nu luati atitudine fata de termenul absolut aberant pentru depunerea acestor modificari? Adika in loc sa ne spunem " la multi ani " si sa ne uram cele bune ...sa avem primul stres depunera revisal in termen... Ne-au tampit de tot ....
:offtopic:
1. Chiar credeti ca nu cunosc acest program? ... cumva mi-ati facut dvs o evaluare in acest sens? ...
2. Cred ca este cazul sa incetati cu asemenea atacuri la persoana ... intrucat nimeni nu v-a jignit pe acest forum , iar daca considerati ca raspunsurile nu sunt pe masura dorintei dvs
veniti cu argumnete contrare si nu cu atacuri la persoana ...
Imi cer scuze ca va raspund cu intarziere... Si scuze si daca dvs considerati ca v-am evaluat gresit... Nu toti ne ridicam la nivelul pe care il asteapta ceolalti de la noi...
Dar pentru a intelege situatia prezentata am sa va prezint speta in detaliu:
Firma are 4 angajati 3 soferi si 1 coordonator de transport, cel din urma a fost desemnat si persoana care se ocupa de revisal si care a cerut concediu in prima saptamana din an, stiind ca activitatea este mai slaba in aceasta perioada.
Dvs . Pe cine ma sfatuiti sa desemnez in locul acestuia? Presupun ca pe unul din soferi... Nu?
Atacurile la care v-ati referit nu sunt la adresa dvs ci la atitudinea pe care o avem majoritatea din noi de a inghitii tot ce ni se baga pe gat...fara mai avem si reactii uname
Am inteles e drept tarziu ca acest site este rezervat in special " legalilor" ....dar pana la urma legile sunt facute de oameni si pentru oameni.... Deci mai aveti si suflet nu numai cap
Daca nu sunt modificari de transmis prin REVISAL atunci nu exista nicio problema in acest sens ... este de datoria angajatorului sa faca o alegere in sensul specificat de dvs si nu de noi ...
Transmitere in revisal
mopy
in conformitate cu ultima revizie din 09.08.2017 a lui HG500/18.05.2011 as dori sa inteleg care este de fapt termenul de transmitere in revisal deoarece ... (vezi toată discuția)