avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Instructiuni de lucru si instructiuni de protectia ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Instructiuni de lucru si instructiuni de protectia muncii

Trimiteti-mi foarte urgent va rog la adresa deyutza_angel67@yahoo.com instructiuni de lucru si instructiuni de protectia muncii pentru
-bormasina;
-pickamer;
-generator electric;
-bormasina cu percutie;
-olidisc unghiular;
-generator de curent;
-circular;
-ferestrau electric de mana;
-drujba;
-placa vibratoare;

Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Cristian Loghin , utilizator 09:50, 22 Noiembrie 2010
:hm: :oops:

In legatura cu urgenta :
1. In functie de posibilitatile pe care le are un utilizator de a va raspunde, veti primi si raspunsul dorit.
2. Trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate .... asa ca treaba cu foarte urgent, nu cred ca se merita scrisa ...

Undeva pe acolo se afla formularea ,,va rog'',in concluzie cuvantul ,,urgent'' are rolul de a explica necesitatea informatiilor cerute,nici de cum de a constrange pe cineva sa imi raspunda,deci mai bine zis cometariul dumneavoastra nu merita scris .....Iar rugamintea mea se adreseaza in exclusivitatea persoanelor care pot si doresc sa ma ajute......Ma bucur ca m-am facut inteleasa.
Buna ziua! Cine ma poate ajuta cu niste instructiuni proprii SSM pentru drujba si placa vibratoare?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea responsabilului ssm suciu_diana suciu_diana Buna seara, stiu ca in L 319 scrie ca Angajatorul este cel care raspunde in final de orice situatie de SSM, insa intr-o firma unde exista sefi de lucrare ... (vezi toată discuția)
Ssm monik monik buna ziua, am o intrebare legata de SSM in contractul individual de munca. angajatorul are incheiat un contract cu un prestator extern de servicii SSM, insa in ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pentru lipsa control medical periodic smeagull smeagull Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat: Care este, in opinia dvs., sanctiunea pentru lipsa controlului medical periodic (nu de la control, ci a ... (vezi toată discuția)