avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut un accident rutier, ce apare in cazier?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut un accident rutier, ce apare in cazier?

buna seara.am o intrerbare daca ma putetiajuta,am avut un accident rutier ,eu fiind sofer am accidentat o persoana dupa care am parasit locul accidentului(asa sa inteles deoarece persoana nu a vrut sa o duc la spital si nici eu nu am chemat politia,greseala mea)la care dupa proces eu am iesit curat nici macarcu o amenda .acum ma intreb deoarece imi trebuie cazierul de la politie pentru un examen c+e daca in cazier apar fara nici o problema 9mentionez canu am fost inca la politie)poate ma puteti ajuta va rog urgent.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:55, 4 Ianuarie 2012
Mergeti si scoateti cazierul si cititi pe el ce scrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum afli daca ai cazier ? nicuuu nicuuu aqum un an de zile am injurat fata comandantului de politie si nea amendat q 5 mil am fost 4 baieti ..... aflu k a 2 zi am fost chemati la sectie si ne-a ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutati-ma sunt debusolat!!!! ContSters74639 ContSters74639 In anul lui 2006 cam pe la sfarsitul luni aprilie am facut un accident de toata frumusetea fara a poseda Permis de Conducere! in Luna August a aceluiasi an am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident costivasile costivasile Va salut! Am si eu o nemurire....Acum 4luni si ceva de zile am lovit un copil...copilul a luat-o la fuga in fata masinii, neasigurand-se si traversand prin loc ... (vezi toată discuția)