avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul punct pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul punct pensie

Am inteles ca valoarea punctului de pensie lunar, pentru perioada de dupa 01.04.2001, se determina prin impartirea salariului brut inscris in carnetul de munca la salariul mediu brut pe economie. Ma puteti ajuta sa aflu care este valoarea salariului mediu brut pe economie in perioada 01.04.2001 - 31.12.2011?
Cel mai recent răspuns: PROPRIETARUL , utilizator 21:36, 4 Ianuarie 2012
Gasitit tot ce aveti nevoie aici: [ link extern ]

Nota: Al doilea tabel
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea de informatii pentru determinarea numarului de puncte la pensie georgeogrinja georgeogrinja Dupa cum se stie la calculul punctajului mediu anual se iau in calcul punctajele anuale obtinute in stagiile anuale de cotizare. CNPP ofera mai multe ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie pentru perioade asimilate stagiului de cotizare sorineldobre sorineldobre Cf. legii 263/2010 perioadele asimilate la contributie la pensie se calculeaza luand ca baza de calcul o anumita suma. In cazul meu perioadele asimilate sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza punctul de pensie in perioada 1999-2000 Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna sera, tatal meu urmeaza sa iasa la pensie in luna iunie, lucreaza la CFR, si a fost anuntat ca in perioada 1999-2000punctul de pensie se va calcula ... (vezi toată discuția)