avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit venit

SRL domeniu agricultura;in baza contractului de arenda plateste in bani contravaloarea produse; plateste impozit profit la facturile emise; trebuie sa retina la sursa si impozit persoanei fizice?sau i se elibereaza doar adeverinta si persoana fizica are obligatia de a declara prin formular 200 venitul obtinut ? Mai are obligatii suplimentare SRL -ul fata de impozit pers.fizica , decl.205?
Cel mai recent răspuns: ContSters86219 , utilizator 00:14, 6 Ianuarie 2012
Pentru venitul sub forma de arenda platit proprietarilor de teren, firma care exploateaza terenul(arendasul) nu retine si nu plateste nimic pentru arenda de pana la 2011 inclusiv. Asta se va intampla doar pentru veniturile obtinute de la 1 ianuarie 2012.
Pentru 2011 dati banii si adeverinta si proprietarul de teren va depune declaratia 200 singur si va plati diferenta de impozit.
george_neagu a scris:

Pentru 2011 dati banii si adeverinta si proprietarul de teren va depune declaratia 200 singur si va plati diferenta de impozit.


pentru 2011? sau pentru 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda - cesiune si impozitul pe venit SIMONANISTOR SIMONANISTOR Stimati Domni, As dori sa aflu care este noua procedura privind impozitul aplicat urmare veniturilor obtinute din contractele de arenda; pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Impoyit pe venit din arenda - completat iulliana iulliana Pentru ca nu sunt de specialitate iar legislatia in materie este stufoasa si schimbatoare aproape de la o zi la alta, iar termenii utilizaţi de către codul ... (vezi toată discuția)