avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor - angajat \"inexistent\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor - angajat "inexistent"

am o mare problema - ajutati-ma:
acum 4 luni am preluat o firma - pe partea de resurse umane. cine s-a ocupat inainte mea, timp de 6 luni, a UITAT complet de o angajata in concediu crestere copil. mai precis, ea nu figureaza nici in revisal nici in programul de salarii, ca si cum nu ar fi.
de abia acum am "gasit" dosarul ei.
ce pot sa fac?

multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 5 Ianuarie 2012
Eu as proceda asa: as face state de plata si declaratii 112 rectificative, pentru ca trebuie sa apara neaparat in declaratia 112.

In Revisal trebuie sa verificati de ce nu apare, s-a transmis o incetare a contractului de munca, sau nu a fost introdus salariatul niciodata?
nu a fost introdus in revisal niciodata
Introduceti datele in REVISAL , faceti suspendarea c.i.m. ..generati fisierul si apoi il transmiteti la ITM.

Declaratia 112 este introdusa de curand ... inainte de aceasta declaratie existau mai multe declaratii care ar trebui sa fie rectificate ...

Aveti grija in cazul unui control angajatorul poate fi sanctionat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)