Lucrez intr-o unitate militara si de 1 an si 2 luni avem o colega ( cu contract de colaborare) care intretine barfa,aduce jigniri, tuturor colegilor,provoaca certuri care nu fac obiectul problemelor de serviciu.
Aseara am fost de serviciu si nici macar nu mi-am putut lua serviciul in primire din cauza certurilor provocate de aceasta fiintza,daca se mai poate numi asa.
Am adus la cunostitza in scris d-lui director si acum rog respectuos invatati-ma care sunt urmatorii pasi.In mod sigur se va intruni o comisie de disciplina.
Sa apelez la un avocat?
Va multumesc anticipat.
puneti-i Domestos in ceai. comisia de disciplina se intruneste pentru a verifica faptele personalului angajat, nu pentru colaboratori. ati sesizat seful...momentan e destul, asteptati sa va solutioneze sesizarea (sper ca ati formulat-o in scris). :)
Ore suplimentare
maraispas1
Lucrez la o companie multinationala. De curand am fost convocata la o cercetare disciplinara pe motiv ca acum 3 luni as fi pontat niste ore suplimentare pe ... (vezi toată discuția)
Conflict munca
carmenstan
am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)