avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Atmosfera tensionata la serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Atmosfera tensionata la serviciu

Buna ziua,

Lucrez intr-o unitate militara si de 1 an si 2 luni avem o colega ( cu contract de colaborare) care intretine barfa,aduce jigniri, tuturor colegilor,provoaca certuri care nu fac obiectul problemelor de serviciu.
Aseara am fost de serviciu si nici macar nu mi-am putut lua serviciul in primire din cauza certurilor provocate de aceasta fiintza,daca se mai poate numi asa.
Am adus la cunostitza in scris d-lui director si acum rog respectuos invatati-ma care sunt urmatorii pasi.In mod sigur se va intruni o comisie de disciplina.
Sa apelez la un avocat?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nedreptate , utilizator 21:08, 10 Ianuarie 2012
puneti-i Domestos in ceai. comisia de disciplina se intruneste pentru a verifica faptele personalului angajat, nu pentru colaboratori. ati sesizat seful...momentan e destul, asteptati sa va solutioneze sesizarea (sper ca ati formulat-o in scris). :)
=D> MULTUMESC MULT!:thumbup:
Buna treaba cu Domestos :magic:

Da, in scris am formulat sesizarea, dar a scris si dumneai cca.20 pagini!!!

Multumesc inca o data!:dance3:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota explicativa la referat violetaioana violetaioana buna seara, va vorbesc din postura angajatului si as avea nevoie indrumare in urmatoarea stiuatie : am avut o discutie pe un ton mai ridicat cu unul din ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare maraispas1 maraispas1 Lucrez la o companie multinationala. De curand am fost convocata la o cercetare disciplinara pe motiv ca acum 3 luni as fi pontat niste ore suplimentare pe ... (vezi toată discuția)
Conflict munca carmenstan carmenstan am fost plecata in strainatate in timpul concediului de odihna ,nu am reusit sa-mi rezolv poblemele familiale si am sunat la serviciu , la intelegere cu seful ... (vezi toată discuția)