avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se calculeaza gazul consumat.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se calculeaza gazul consumat.

Suntem un condominiu care inregistreaza prin acelasi aparat consumul de gaze la bucatarii si cel folosit la incalzire - avem centrala proprie a blocului.
Care este baza legala si daca exista o modalitate de calcul ( o ecuatie, un model, ceva ). Cum se face acest calcul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 01:59, 26 Ianuarie 2012
Va multumesc mult pentru raspunsurile dvs.
Ca sa numai faceti cheltuieli si nervi cu un nou contract la electricitate montati un contoar pe firele care aprovizioenaza centrala.
Se numeste contor pasant si se gasesc peste tot si arata ca un contor normal din acela cu rotita.
Costa 60 lei si atunci este simpla treba.

Si eu ma gandisem ca in situatia cind becurile ard non stop sa se faca repartizarea cheltuielilor pe cota indiviza dar oare este permis de lege?
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire factura gaz eronata mariancel mariancel Buna ziua. Fac parte dintr-o asociatie de 12 locatari (sunt si cenzor) avem o centrala de bloc care produce caldura si apa calda, in apartamente avem ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli incalzire-apa calda bloc social armo armo va rog sa-mi spuneti si mie cum se face repartizarea cheltuielilor aferente caldurii si apei calde intr-un bloc social ?, lege , normativ etc.... va multumesc ... (vezi toată discuția)
Impartirea facturii de incalzire - centrala de bloc zdnicol zdnicol Am o nelamurire si va rog frumos sa ma ajutati. Asociatie de proprietari are 2 contoare de gaz: unul pentru bucatarie si celalalt pentru incalzirea apei calde ... (vezi toată discuția)