avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vreau sa construiesc in extravilan anexe gospodaresti
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vreau sa construiesc in extravilan anexe gospodaresti

Dupa cum spun si in titlu vreau sa construiesc anexe gospodaresti in extravilanul unei localitati. Intrebarea mea este de unde ar trebui sa iau autorizatie de constructie in conditiile in care acele anexe nu depasesc ca suprafata construita 100 m2. Din cate am mai vazut pe net unii zi ca de la consiliul judetean, altii zic ca de la primaria pe raza careia se afla terenul respectiv deoarece nu depasesc 100 m2. Va multumesc tare mult
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 18:01, 5 Ianuarie 2012
Autorizaţia se emite de Consiliul Judeţean având în vedere destinaţia terenului, respectiv extravilan, suprafaţa construită nu are nici o legătură.
Nu cumva art. 4 din legea 50/1991 zice altceva?
Dacă tot ştiţi răspunsul de ce mai întrebaţi , vă mulţumesc pentru aprecierile din ghilimele. Totuşi vizualizaţi şi normele metodologice de aplicare ale legii nr.50/1991 , norme din 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie teren agricol mpetrea2000 mpetrea2000 buna ziua, detin un teren intravilan cu destinatie agricola.in ce contii pot ridica o constructie pe acesta? multumesc (vezi toată discuția)
Anexa gospadareasca nicu20dti nicu20dti care este limita ampretei la sol a unei constructii gen anexa gospadareasca in extravilan si ce lege prevede acest fapt va multumesc (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)