avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decl. 112 trimestrial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decl. 112 trimestrial

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pentru declararea 112 trimestrial va aparea un alt program informatic sau ramane acelasi. Am obligatia de a declara si plati trimestrial, de aceea trebuie sa trimit online decl. 112 pt. oct, nov, dec., pe rand sau toate trei intr-unul singur????:(

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARIASER , utilizator 18:55, 5 Ianuarie 2012
Eu am inteles ca se trimit pe rand pentru cele trei luni si nu este alt program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 112 ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Societatile care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl.112 trebuie sa depuna formularul 010 la Finante si sa anunte? Daca am depus luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Numar mediu salariati perioada fiscala declaratia 112 Mi-ha-il Mi-ha-il Buna tuturor, Am urmatoarea situatie: Un SRL care in anul 2012 a avut perioada fiscala la decl 112 trimestrul si are depuse decl 112 astfel: din ian. 2012 ... (vezi toată discuția)