Pot solicita daune morale sotului dupa divort ?Problema este urmatoarea:am fost casatoriti 15 ani si am lucrat amandoi tot timpul.Mama sotului ne-a controlat toata viata de la nunta pana la divort(divort intentat de sot fara motive temeinice).Mama acestuia ne-a umflat banii castigati la nunta(cu care la vremea aceea puteai sa-ti cumperi apartament)dupa care am locuit intr-un apartament pe numele socrului.In urma cu 3 ani s-a vandut acest apartament si am cumparat altul pe numele ambilor soti.Acum la divort sotul nu vrea sa-mi dea nimic deoarece apartamentul nou si bunurile din acesta au fost platite cu un card al mamei sale ,acestia sustinand ca banii provin din mosteniri.Acum imi dau seama ca socra ne-a manipulat toata viata si este posibil sa raman fara nimic.Intentionez in cazul in care nu primesc nimic sa cer daune morale.
Divort
Julia24
Buna ziua.
In cazul unui divort, cum se face partajul? Eu sunt casatorita de un an si jum. Eu doresc sa divortez pentru ca nu mai functioneaza deloc... Avem ... (vezi toată discuția)