avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE terenuri de impart
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE terenuri de impart

Buna seara,

Parintii mei au decedat din pacate in urma cu cativa ani, iar eu si fratii mei nu am impartit terenull(nu am facut succesiunea), iar un var ne-a dat in judecata si doreste o parte din aceste terenuri.. doar ca o sora este plecata in spania si nu poate sa se prezinte la aceste procese in care ne citeaza pe toti fratii.. in contextul in care sora nu se prezinta de loc ce poate sa ne faca cel care ne da in judecata?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 18:45, 5 Ianuarie 2012
Pentru ca nu are posibilitatea de a se prezenta personal, sora dvs poate fi reprezentata in instanta prin avocat sau prin mandatar. Oricare din frati poate fi mandatarul doamnei daca are Procura/Imputernicire notariala din partea dânsei.
in principiu instanta va imparti stabilind si pentru ea cota care i se cuvine, asta daca nu cumva se dovedeste ca ea nu a acceptat mostenirea nici tacit, caz in care va fi inlaturata. Ar fi indicat sa trimita procura unui frate care sa ii sustina drepturile in acest dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de divort cu mita??sau asa era normal sa se intample??!! Gyna Gyna Buna seara! Dragii mei si in special ma adresez si ma astept la raspunsuri sincere din partea domnilor sau doamnelor avocat care sunt online,utilizatori ai ... (vezi toată discuția)
Mandatar necitat rolex rolex In cadrul unui proces civil petentii au formulat actiunea prin mandatar care era imputernicit prin procura notariala. Intrucat instanta a stabilit taxa ... (vezi toată discuția)
Procura teren agricol zegetin zegetin Buna ziua.Bunica mea este proprietara unui parcele de 2100 mp,parcela care este insumata intr-un teren in care mai exista alte doua parcele.Terenul in cauza ... (vezi toată discuția)