Am primit decizia de pensie revizuita. Continutul acesteia nu m-a surprins.
In urma analizei anexei atasate acesteia, am constatat existenta unor erori si omisiuni materiale privind incadrarea in conditiile de munca pentru care nu exista posibilitatea sesizarii acestora in continutul deciziei initiale.
Am inaintat prin C.M.J. catre Casa Sectoriala de Pensii la inceputul anului 2011, in conformitate cu precizarile primite pesonal de la Casa Sectoriala de Pensii, alte documente in original, altele decat cele din evidenta C.M.J., intocmite in baza HG 1294/2001.
Aceste situatii intra sub ce incidenta: HG 1294/2001 sau HG S-1019/2010 ?
Va multumesc.
Functia de armurier,nu intra la grupa speciala .ptr ca lucreaza cu material explozibil,la ori care tragere s_ar desfasura in poligon sau in campul de lupta,ptr.k se trage cu munitie reala? sau participa sefu de depozit de munitie ,k numai el este trecut si prevazut la grupa speciala k el lucreaza cu material explozibil in spatii special amenajate .Si Armurierul? kare raspunde de ceea ce face atat in atelierul de reparatii cat si la o tragere in poligon ,cu munitie de razboi ,nu trebuia sa fie si el incadrat,la grupe speciale.adica sa ia 6 luni la an? Va multumesc.si astept raspuns .ptr k in noua lege modificata la m s 123 /2015 nu este trecut armurierul la grupe speciale ,decat seful de depozit.ceea ce nu e corect.si aceasta lege s_ a dat retroactiv sau in curs din 2015 incoace?