avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Beneficiez de salarii compensatorii si de ordonanta la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Beneficiez de salarii compensatorii si de ordonanta la pensionare?

Buna seara.In luna octombrie 2011 am iesit la pensie gradul III din politie, am lucrat 20 de ani si as dori sa stiu daca beneficief de salarii compensatorii si ordonanta? Daca da in cat timp as putea sa o primesc, un an, doi? Va multumesc.
Nu compensatorii , ordonante (de unde le scoti ???) vezi legea 284/2010, art.20 si 285/2010 , art.13 alin.2 ,si daaaaa vei lua 12 salarii brute de functie ,mai putin alea 2 salarii pe an pana la implinirea varstei limite de pensionare deoarece sefii tai ca si ai mei (sri) pupinbasisti care tin de scaune spun ca pensia de invaliditate gradul 3 nu e pensie de serviciu ,iar celelalte tipuri de pensii sant dar leg.285/2010 spune clar ca nu iei ajutoare decat cu invaliditate, inapt seviciu militar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
sorinpanait2, utilizator
Daca cele 2 salarii pe an pana la implinirea varstei limite nu le primesti ce fel de masuri o sa iei? O sa-i dai in judecata???????????????
Un avocat, cerere la cadre in care sa va spuna cadrul legal care prevede ca nu beneficiati de ajutoare. Le explicati ce spune legea 284-285 cu privire la acest lucru. Le explicati ca nu mai exista pensii militare de serviciu, etc, ci doar pensii, dupa care mergeti in instanta. Avocatul o sa va spuna cum se procedeaza. Multa rabdare si timp. In cazul in care nu inteleg sa isi faca datoria, plangere penala ! Nu aveti ce sa mai discutati cu ei ! Singurul dvs. aliat in momentul de fata, este instanta de contencios si avocatul dvs. Alti prieteni nu o sa aveti !

Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Jean Valjean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii sorinaga sorinaga Cum se stabileste cuantumul salariilor compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala a politistilor? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate politist Masaro Masaro Cum se poate ca un politist, clasat in 2011 de catre comisia medicala militara \"inapt pentru serviciu in politie\" cu grad de invaliditate de gradul II ... (vezi toată discuția)
A primit cineva salarii compensatorii la pensionare anul acesta? ancarusu ancarusu Buna ziua, Ma adresez si eu d-tra cu o intrebare legata de salariile compensatorii. Ma intereseaza daca mai este cineva pensionat medical anul acesta din M.A. ... (vezi toată discuția)