colaborator a scris:
Administratorul a demisionat si a renuntat sa mai incaseze sumele de bani reprezentand cheltuielile de judecata,
Mi se intoarce logica pe dos! Pai daca administratorul a demisionat, nu este logic sa nu mai incaseze bani de la nimeni din asociatie si nici de la dumneavoastra!?
A demiosionat si nu mai are cum sa incaseze.
De incasat banii de la proprietari, inclusiv de la dv, trebuie sa-i incaseze urmatorul administrator sau casier.
Adica nici un proprietar nu a mai avut cui sa-i plateasca cotele de intretinere pentru ca administratorul a demisionat!?
Penalizari se pot calcula la orice suma restanta si in situatiua dv, depinde dupa cat timp ati vrut sa platiti acea diferenta de 400 lei.
Este normal ca in situatia in care exista probleme in preluarea documentelor, a situatiilor contabile de la vechiul administrator, presedintele sa va solicite sa faceti dovada platii cu chitantele ce le aveti, acesta fiind unul din scopurile in care se elibereaza chitantele.
Eu cred ca trebuie sa colaborati cu presedintele pentru a va achita debitul mai ales ca ati pierdut in instanta.