avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o intrebare

tatal meu a murit in anul 2001,dupa moartea sa mama nefiind in tara nu a facut nimic,as vrea sa stiu ce trebuie facut in acest cas niciun membru al familiei nu locuieste in romania,exista un apartament care inca mai figureaza pe numele tatalui meu,ce pasi trebuie sa urmam pt a face ca totul sa devina legal in privinta noastra a copiilor si a mamei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 23:00, 5 Ianuarie 2012
Trebuie sa va pezentati (unul dintre mostenitori, la inceput) la un notar public din localitatea unde a avut ultimul domiciliu tatal dvs. cu certificatul de deces, actele de stare civila ale mostenitorilor si actele de proprietate ale bunurilor care au apartinut defunctului. Mai departe, va va explica notarul ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune yoannacri yoannacri mi-a murit tata-l si as dori sa fac succesiunea sunt unicul copil ce acte imi trebuie si unde se fac demersurile necesare (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sonya_67 sonya_67 Aş dori un sfat în legatură cu următorul caz: un prieten în vârstă de 55 de ani locuieşte în casa ce a aparţinut bunicilor din partea mamei. În urma ... (vezi toată discuția)