avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intro problema ,am o procura facuta acum 8 ani pe numele de casatorie cu tatal meu ca il pot reprezenta oriunde este nevoie ,tribunal,circa financiara ,orce alta unitate si pot semna in favorea lui orce document ,este vorba de o casa si multe alte terenuri ,pe procura scrie pina la finalizarea actelor ,,eu am divortat si m-am recasatorit ,si tot nu am terminat actele toate ,acum el este decedat de un an, mai este valabila procura daca nu mai am nici numele si nici nu mai este persoana respectiva ,,si actele nu au ajuns la final ,pot cu aceasta procura sa il mai reprezint in tribunal,,,si daca da ce acte imi trebuie doveditoare, va multumesc anticipat
eventual atasati pe langa certificatul de deces si certificatul de divort si cel de casatorie de unde sa reiasa ca v-ati schimbat numeletoate astea pe langa procura aceea.
Buna ziua nu mai stiu unde am facut procura atunci erau alte notariate in zona ,,dar pe procura scrie ,,pina la finalizarea actelor,,actele nu sunt inca finalizate eu am plecat din tara si as vrea sa ma intorc as vrea sa stiu daca mai pot face ceva cu procura respectva,,,multumesc
Procura este semnata si stampilata de notar asa aflati numele intrati pe net si vede-ti numarul de telefon de la acel notar si cred ca il pute-ti intreba la telefon sau sa ii trimite-ti un fax .
Bineinteles pe fax ii trimite-ti si procura veche.
e doar o idee,dar mergand pe ideea ca incercarea moarte nu are o pute-ti incerca de pierdut nu aveti nimic.:)
Multumesc mult sunteti foarte draguta ,,numai bine si o seara placuta
Contractul de mandat inceteaza de drept la moartea mandantului.
Chiar daca nu deceda, nu va mai puteati folosi de acea procura cat numele dvs si alte date, nu mai corespund

Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Hotarare care tine loc de act de vanzare-cumparare niculaucarmen niculaucarmen printr-o procura incheiata in luna martie 2008 sunt imputernicit sa vand dreptul de proprietate a unui teren. In aceeasi procura este mentionat si faptul ca ... (vezi toată discuția)
Procura in proces civil-valabilitate in cazul decesului titularului ContSters115731 ContSters115731 Am o procura de la bunicul meu in care ii reprezint intr-un proces civil.A murit si acum nu stiu daca trebuie introdusi in cauza mostenitorii lei legali, ... (vezi toată discuția)
Procura notariala maria dinca maria dinca Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca se poate face o imputernicire notariala prin care eu in calitate de fiica sa il reprezint pe tatal meu la dezbaterea ... (vezi toată discuția)