avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Buna ziua!
sunt angajata la o firma si am un contract pe o perioada detterminata de 6 luni acum urma sa mi se prelungeasca numai ca am ramas insarcinata si mi s-a spus ca daca am contract pe perioada determinata nu o sa pot sa am dreptul la prenatar si ca nu ar mai fi interesati sa-mi prelungeasca contarctul.ce e de facut?mentionez ca la sfarsitul contractului voi avea 5 luni de sarcina.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2012
isabelaisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 7 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Dreptul la concediu de maternitate il are ... nu faceti confuzie intre concediu de maternitate si CCC.

Daca nu vi se mai prelungeste durata c.i.m. , atunci acesta va inceta de drept ... in acest caz, puteti intra in somaj daca indepliniti conditiile prevazute de lege .... din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in concediu pentru cresterea copilului (CCC) ... in aceasta perioada somajul este suspendat si se va relua la data terminarii CCC.
~ Conținut șters la cerere ~
Concediu de maternitate este una, iar concediu pentru cresterea copilului este altceva ...

Conditiile pentru a beneficia de concediu de maternitate este : Pentru a beneficia de concediu si indemnizatie de maternitate, asigurata trebuie sa aiba un stagiu de cotizare de minim 1 luna realizat in ultimele 12 luni anterior primei zile de concediu medical inscrise in certificatul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Ccc cu contract pe perioada determinata andrrrea andrrrea Buna ziua, Am o prietena insarcinata intr-o situatie mai delicata si nu stim daca are drept de CCC. Situatia este asa: S-a angajat la actualul loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal in timpul caruia se termina contractul pe perioada determinata. cum pot primi in continuare indemnizatia? amo44 amo44 Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni si sunt in concediu de risc maternal. In data de 16 octombrie de incheie insa contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)