avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu risc maternal in timpul caruia se termina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu risc maternal in timpul caruia se termina contractul pe perioada determinata. Cum pot primi in continuare indemnizatia?

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 4 luni si sunt in concediu de risc maternal. In data de 16 octombrie de incheie insa contractul de munca pe perioada determinata. Ce pot face pentru a beneficia in continuare de indemnizatia de concediu de risc maternal si apoi de concediu de maternitate si cel de crestere copil? Mentionez ca angajatorul nu vrea sa prelungeasca contractul.
Am nevoie de raspunsul dumneavoastra cat mai urgent posibil deoarece sunt la limita disperarii...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 5 Octombrie 2012
C.i.m. va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat , daca nu vi se mai prelungeste durata acestuia ... in acest caz, puteti beneficia de somaj si din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in concediu pentru cresterea copilului.

Pe perioada celor doua concedii , plata indemnizatiei este suspendata , urmand a se relua la terminarea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil stromelectro stromelectro O salariata are contract pe perioada determinata, data expirarii este 7 februarie 2014. In timpul acesta a ramas insarcinata , urmand ca nasterea sa fie in ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul de munca pe perioada determinata costinana costinana Buna!Va rog mult sa ma lamuriti cu o problema.Sunt insarcinata in luna a 3-a iar contractul meu de munca se incheie in data de 20.10.2015.As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)