avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum imi repar masina?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum imi repar masina?

Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand sistemul de control al directiei. In geam aveam un bilet in care scria ca masina mi-a fost lovita de un taxi cu nr. B-29-BLA, care a fugit de la locul accidentului, cel care a scris biletul sunand imediat la 112 pentru a anunta fapta. Am sunat si eu la 112 si mi s-a zis sa merg la politie pentru a face constatarea. Am reusit sa-l gasesc pe taximetrist, dar masina lui nu are nici o urma de avarie si el a declarat in fata mea la politie ca nu mi-a lovit masina. Eu nu am CASCO, ci doar RCA - masina e cumparata de 3 saptamani. Exista vreo posibilitate sa repar masina fara sa platesc eu cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: bruno_bcs , utilizator 18:47, 9 Ianuarie 2012
FPVS nu despagubeste decat in caz de vatamari corporale grave, ce au necesitat mai mult de 60 zile de spitalizare. Am sunat, dar mi-au spus ca nu ma pot ajuta. Politistul care se ocupa de caz lucreaza de noapte - deci n-are cum sa faca nimic in timpul programului, iar in afara lui nu se implica. Mai mult decat atat, politistul din alta tura ma trimite la plimbare cand ma adresez lui. Asa ca trebuie sa merg la politie (ca la telefon nu se poate, caci trebuie declaratiile mele scrise, nicidecum scoase la calculator sau trimise pe mail) in miez de noapte sa presez un politist, care nu va putea in nici un caz sa rezolve cazul la orele tarzii in care este la slujba. Am informatii de la un prieten din SRI ca si-a reparat masina in Domnesti in mod ilegal, dar informatia este obtinuta nu in mod oficial, deci nu e valida ca proba. Reparatiile s-ar putea sa depaseasca 2.500 EURO si trebuie sa le plateasca RCA-ul vinovatului, nu eu. Dar tipul a venit la politie insotit de mai multi taximetristi care l-au convins sa se declare nevinovat. Si ii e teama sa revina asupra declaratiei initiale. Pare ca sunt pe un drum infundat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu avarii - 2 autoturisme simgi simgi Buna ziua, Pe 3 Feb, anul curent, am oprit la o trecere de pietoni, 2 persoane fiin angajate in trecere, din spate o dubita W, m-a lovit. Ambele masini au ... (vezi toată discuția)
Lmplicat intr-un accident rutier fara voia mea mitilias mitilias buna ziua ! ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara voia mea ...ajuns in apropierea unei intersectii semaforizate , circulam pe banda 1 ,sens ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)